Узана готова за своя фестивал

Любимият УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ се завръща, за да придаде на юли необикновена емоция сред природата.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ е ЕКОЛОГИЧЕН ФЕСТИВАЛ за хората и ЗА природата.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ е МУЗИКА, изкуства, знания, приятелства и споделени емоции!

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ е ИЗЛОЖЕНИЕ на добри еко практики, успешни био продукти и творчески арт инициативи.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ е ФОРУМ за отговорното отношение към природата, здравословния начин на живот, екологичните иновации и зелената култура.

Екологичният фестивал УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ се организира от Община Габрово и е част от „зелените“ инициативи, посветени на отличието Европейски зелен лист, чийто носител за 2021 година е Габрово. Устремен към екологичното поведение и грижата за природата, фестивалът ще срещне зелените идеи и успешните екологични модели, представени в 7 зони чрез еко практики, интерактивни дейности и лекции за опазване на околната среда, успешни здравословни продукти и устойчиви арт инициативи.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ ще бъде предизвикателство за мисълта, сетивата и вкусовете. В дните на фестивала ще може да изпробвате собствените си възможности в различни атракции, да научите повече за зелените идеи, да опитате вкусни български храни и разнообразни био продукти.

А сцената под открито небе ще предложи ритъм, емоция  и усещане за природа в изпълненията на забележителни музиканти – ОРАТНИЦА, ТЪПАНИ И ГАЙДИ, КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, THE CASE, ОСНОВНО ВЕТРОВЕ, ЕХО БАЛКАН САМБА, COOL DEN и др.

УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ ще Ви посрещне топло, гостоприемно и омагьосващо!

ОЧАКВАМЕ ВИ ОТ 23 ДО 25 ЮЛИ НА УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ!

Следете актуалната информация за събитията на фестивала.