Подобряваме здравето си чрез метода Актив Ситинг

24 юли, неделя, 11:00 часа, на голямата сцена

Как да подобрим емоционалното и физическото си здраве чрез приложна кинезиология ще разберем чрез метода Актив Ситинг.

„Лошите стойки водят до болки“ е темата на лекцията, която ще ни представи създателят на Актив Ситинг Константин Ковачев. В своето специално участие на фестивала той ще разгледа три 3 лоши позиции на тялото, които водят до проблеми в мускулите:

Кръстосани крака

Прегърбени рамене

Наведена глава, докато четем книга или гледаме в телефон

Лекцията ще бъде съпроводена и с практика. А всички, които желаят да се включат, е добре да дойдат 10 минути преди началото на представянето, което започва в 11:00 часа в неделния ден, на голямата сцена на фестивала.

Коко Ковачев се занимава активно с кинезитерапия почти 20 години. От 2015 година задълбочава работата си в приложната кинезиология. През 2019 година създава Методът Актив Ситинг и първата в България цялостна програма за Физическа и емоционална трансформация (ФЕТ), базирана на приложна кинезиология.

Той споделя, че комплекс от упражнения могат да благоприятстват за физическото и психическото здраве, особено ако се изпълняват всеки ден, а ако се отучим от няколко вредни пози в ежедневието си, то със сигурност ще се чувстваме по-добре и голяма част от болките в тялото ще изчезнат.

Повече за Актив Ситинг може да видите на:

Сайт: www.activesitting.bg

Facebook: Active Sitting/Приложна Кинезиология

Instagram: activesittingbg