Добре дошли на Узана поляна фест!

Устремен към екологичното поведение и грижата за природата, този фестивал среща зеленото мислене и успешните екологични модели, представени в различни зони чрез еко практики, интерактивни дейности, здравословни продукти, арт инициативи, зелени предизвикателства и всичко това допълнено с музика, вкусна храна и простора на Балкана.

Благодаря на всички, които ни подкрепиха! Искам да им споделя своята вяра, че изконната човешка същност ни води към природата и точно тя е тази, която ни балансира и дава усещането за хармония.

Искрената ми надежда е УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ и неговите хора да доказваме и показваме как едно иначе светско събитие – фестивал, може да излезе от урбанистичната си визия и да се превърне в спокойна, свежа и екологична инициатива.

Младите хора и децата са тук, за да играят и да се забавляват сред природата и да научат много. Днес заедно с тях ще можем да творим, да се вдъхновяваме, да общуваме и да се усмихваме и убедена съм, ще го сторим с грижа за природата и вярата в добрите дела.

Забавлявайте се! Творете! Съзерцавайте! Бъдете УЗАНА ПОЛЯНА ФЕСТ!