Таня Христова откри осмото издание на #Узанафест: Вярвам, че в края  на третия ден всеки, който е бил тук ще е придобил поне по един еконавик, който да продължат да прилагат в ежедневието си“

Осмото издание на най-големия екологичен фестивал у нас откри кметът на Габрово Таня Христова. В своето обръщение към участниците, партньорите, организаторите и приятелите на фестивала тя каза:  „Отново ни събира един изключителен фестивал, какъвто е Узана поляна фест. Това е мястото, в което хората, които искат да направят така, че планетата ни да бъде едно по-добро място за нашите деца – да се съберат, да споделят идеи, да научат нови неща, да намерят нови приятели и да изживеят едни страхотни няколко дена сред природата. Вярвам, че ще постигнем нашата целя – в края  на третия ден всеки, който е бил тук да е придобил поне по един еконавик, който да продължат да прилагат в ежедневието си“.

По традиция екофестивалът започва и с един красив жест към природата – птици, лекувани и спасени в Спасителен център за диви животни “Зелени Балкани” поеха отново своя път към СВОБОДАТА и ДОМА!

С това официално беше даден старт на най-очакваното екосъбитие, което с пълна скорост продължава по предвидената програма от различните зони.

Какво се случва на Узана поляна фест от рано сутринта? Свобода, красота, усмихнати хора, еко идеи навсякъде, хвърчила във въздуха, спорт и музика увлича активните посетители, зоната за познание е изпълнена с любознателни хора, а екобазарът и различните активности ви очакват с най-разнообразни продукти и предложения за включване.

Очакваме ви на Узанаполянафест днес и утре.