Много шум за музикалните вечери!

Пригответе се за вечери, изпълнени с много свежи ритми, зареждаща атмосфера и приповдигнато настроение, защото музиката на Узана Поляна фест идва със забележителни музиканти.

Отново две са концертните вечери, чието начало ще бъде поставено в 19:00 часа.

В петък сцената ще бъде открита от колоритната музика на Out of Muse, след тях очаквайте модерно рок звучене на Innerglow, а финалът на вечерта ще поставят забележителните и неповторими БТР .

Лятната съботна вечер ще бъде озвучена от свежата латино-алжирска музика на Mahrez Hachemi, следващите на сцената са Мерудия с тяхното пъстро реге звучене, а веднага след тях очаквайте силното рок присъствие на Lek City Case. Финалът на вечерта ще бъде специален с изключителното присъствие на Владо Михайлов и неговия бенд.

В неделния ден всички гости на Узана Поляна фест ще могат да видят талантливите танцьори от  ДФА „Габровче“, които ще поведат традиционното узанско хоро.

Трите фестивални дни ще бъдат допълнени от преходи в планината, фермерски пазар, арт работилници, зона за духовни практики, младежка зона, детски център, турнир по футбол и войлебол и още много „узански“ изненади.

Резервирайте датите 19, 20 и 21 юли за емоции сред природата.