Полезно

НАСТАНЯВАНЕ – казват, габровци били пестеливи. Да, може и да е така, но пък сме ГОСТОПРИЕМНИ! Ако търсите място за нощувка, където ще ви посрещнат отзивчиви домакини, ще ви разсмеят с габровска шега и ще се погрижат за добрия ви престой, то може да изберете вашето уютно място както на Узана, така и в Габрово и близките селца. Намерете своето място за НАСТАНЯВАНЕ ТУК.

ПАЛАТКОВ ЛАГЕР – зона, обособена специално за онези, които обичат нощите под открито небе. Окосена, подредена и безопасна ще бъде зоната за почитателите на къмпинга. Открийте я на картата! Близо е до поляната, но пък достатъчно далеч от шума, а боровете наоколо, създават естествена преграда, носеща усещането за уют и хармония. Зоната се ползва БЕЗ заплащане.

БЕЗОПАСНОСТ – през всички дни на фестивала е предвидена 24-часова охрана.

Охранителните дейности се осъществяват от МВР – Габрово.

ЗДРАВЕ – през всички дни на фестивала ще бъде осигурен медицински екип, в случай на необходимост от лекарска помощ.

ПАРКИРАНЕ – 6 зони за паркиране ще бъдат обособени на Узана. Всички посетители са задължени да спазват насоките за паркиране, дадени от организаторите и представителите на МВР-Габрово.

ТРАНСПОРТ – за да не шофирате и за да не търсите място за паркиране, което може да отнеме и време, организираният автобусен транспорт е вашето решение.

Автобусите тръгват по график от гр. Габрово (кв. Русевци) до местност Узана (до разклона за хотел „Балканци“) и обратно.

Графикът на автобусните курсове може да видите ТУК.

БАНКОМАТ: На Узана банкомат НЯМА. Най-близкият банкомат е на разстояние 21 км от поляната.

КОНТАКТИ: Ако искате да ни чуете, да ни кажете добра дума, да споделите предложение или сме ви нужни за нещо, свържете се с нас на тел.: 0889 979 097; 0882 009 099; 0889 388 422, e-mail: maria.radoycheva@gabrovo.bg