Фермерски пазар ОТ БГ

Трапезата ни събира! Трапезата ни дава уют! Трапезата … нека бъде ОТ БГ!

На Узана поляна фест фермерски пазар „ОТ БГ“ ще предложи на всички посетители възможности за избор на истински вкусни и традиционни български храни, вино и други предизвикателства за вкуса, свързани с последните тенденции на здравословното хранене. Всички участници са лицензирани производители,  доказани и търсени на националния пазар.
Купувайки от техните продукти, Вие подкрепяте българските фермери, земеделци и производители  – истинските пазители на българския вкус и храни.

Фермерски пазар „ОТ БГ“ е причината ежемесечно в Габрово да се събират  фермери, земеделски производители и производители на здравословни храни от цяла България.

В зона “Фермерски пазар” ще намерите био и еко продукти, натурална козметика и стоки за бита, произведени от земеделски производители и фермери от цяла България. Върху техните щандове ще намерите качествени и разнообразни продукти.

Свежи плодове и зеленчуци, вкусен хляб, пивко вино, здравословни пчелни продукти, ядки и храни на таханова основа, вкусни захарни изделия, лютеничка като от едно време, свежи и сушени подправки, пресни месни и млечни продукти са само част от предложенията на “ОТ  БГ”. Ще има богат избор от билки, етерични масла, хранителни добавки и натурална козметика с доказано качество и български произход.

В зона “Фермерски пазар” ще откриете също продукти от арония, масла от черен кимион и от бял трън, както и брашно от бял трън – продукти, доказали благотворното си действие върху организма. Няма да липсват и изделия за бита, родени изпод ръцете на български занаятчии.