АKTивности

Няма начин да е скучно!

Атракции, приключения, тестване на собствените сили, възможност за неповторими селфи фотографии, среща с природата „лице в лице“! Ето с какво може да предизвикате емоциите си.

КОННА ЕЗДА – грациозни коне, отглеждани на Узана, ще вмъкнат вятър в косите Ви. Опитни ездачи ще помогнат на начинаещите с първите уроци по езда.

Атракцията е подходяща и за деца! Цена на билет – 5-10 лв.

БАЛОН С ГОРЕЩ ВЪЗДУХ, само на 24 юли – неповторимо преживяване за смелчаци. Да видиш фестивала от високо, не е за изпускане! А може би точно това е моментът, който ще запомните завинаги!

Атракцията е с лимитирана продължителност и изисква предварително записване, на място. Изкачването с балон ще се проведе само при подходящи метеорологични условия! Очаквайте допълнителна информация за провеждането на предизвикателството.

ФЕРМЕРСКА ПОЛЯНА, само на 24 юли – предизвикателство за собствените възможности. Можете ли да сковете стълба, ама бързо? А да стреляте с лък? Мерите ли на око, за да познаете с точност колко грама е шепа ориз? Как сте с вкусовете – различавате ли гроздова от сливова или кайсиева от дюлева? Има и още, но ще видите всичко на поляната. ВОДЕЩИ на предицвикателството са познатите от малкия екран Димитър Господинов-Гуспа, участник във Фермата 1 и Дани Белев-Магьосникът, участник във Фермата 6.

Участието във „Фермерска поляна“ изисква предварително записване, на място. Атракцията ще се проведе в два модула от по два часа, преди и след обяд.

УЧИЛИЩЕ ЗА МАГЬОСНИЦИ, само на 24 юли – ако сте възраст от 1 до 101 години и сте омагьосани от магичното изкуство, значи Вие сте точните хора за това предизвикателство! Надникнете сред тайните на магията и научете фокус, за да шашнете приятелите си на следващото парти. Уловете магията с изключителния МИСТЪР ДЖИМ!

„Училище за магьосници“ се организира от Quick Hands Project, най-голямата организация за съвременно илюзионно изкуство в България.  Участието в „Училище за магьосници“ изисква предварително записване, на място.

ПРЕХОД ДО ВРЪХ ИСПОЛИН, само на 24 юли – приятен преход с леко натоварване до първенеца на Шипченска Стара планина. С дъх на билки и през открития поглед към Балкана, пред изкачилите връх Исполин се открива широка гледка към красивите планини и равните поляни.

Преходът е с водач, планински спасител от „Планинска спасителна служба“ – Габрово. Тръгване в 9:00 часа от базата на спасителната служба.

За участие в прехода е необходимо предварително записване на тел.: 0889 97 90 97. Участието в прехода е БЕЗПЛАТНО.